Stockholmsdagar

Stockholm februari 003
I fredags flög jag ner till Stockholm, för att spendera några dagar med min faster på Söder. Där sken frebruarisolen ännu varmare än här hemma, och snön smälte i vartenda gathörn och jag kände mig bara så himla himla glad. Så otroligt skönt att komma bort hemifrån ett tag, att gå längs andra gator och se andra hus. På lördagen var vi på Dramaten och såg Farliga Förbindelser där bästa Adam Pålsson är med. Ville bara krama honom mest hela tiden.
Stockholm februari 017
 
Stockholm februari 058Jag gick i fina affärer, och fyndade den här, helt perfekta tröjan på Beyond Retro en dag. Samma eftermiddag fikade jag med Max, en av mina bästa personer.
 
Stockholm februari 063
Min frukost en morgon, med utsikt över halva staden, min fasters lägenhet är så fin så man kan dö.
Stockholm februari 021
Annars så promenerade jag längs söders gator, hälsade på farmor och farfar, njöt av vädret, förälskade mig i vackra okända unga män, köpte en fin anteckningsbok att förvara ord jag inte vågar skriva här i. I måndags var jag på fotografiska museét också, och såg en utställning av David LaChapelle som var helt magisk. Älskade budskapen och bilderna otroligt mycket, och blev så himla inspirerad. efteråt ville jag mest sätta mig på ett café och skriva ned en massa djupa funderingar och analyser om bilderna. utanför Fotografiska så mötte jag bästa Denise och Jonathan också!
Stockholm februari 038
Samma eftermiddag fikade jag godaste semlan på Sturekatten. Så otroligt vackert café. Jag stannade tills tisdagseftermiddagen, så då åkte jag ut till arlanda och min telefon dog och planet var försenat och jag hade lyckats packa ner min bok i min större väska, så hade jättetråkigt i några timmar, tills jag äntligen var hemma.
 
Resten av lovet tänker jag spendera med fina vänner, fikor, skratt och tyvärr en del pluggande.
 

När allt känns rätt.

Hannas 148
 
Hannas 164
När andra runt omkring mig pratar om att de önskar att tiden gick snabbare, att det var vi som tog studenten i år, att det var vi som skulle skicka in ansökningar till olika universitet så känner jag mest bara, nej.  Vilket är underligt i sig, eftersom att det var jag som för någon månad sedan sade samma sak.
Men just nu känns allting bara så bra, som att allt äntligen äntligen fallit på plats och jag vill bara stanna kvar i den känslan så länge som möjligt. Kanske har det med februarisolens dansande strålar att göra.
Dagarna och veckorna bara snurrar på, med sovmorgonsfrukostar, skratt med mina bästa personer, nya bekantskaper, måndagskonserter, halkiga promenader och fikor.
 
Och på fredag åker jag till stockholm och mitt älskade södermalm.

Januariveckor

Hannas 027
Jag vet att det har varit tyst här alldeles för länge. Men där ett tag blev det bara för mycket, ingenting stämde och allt kändes bara knäppt och fel och jag hittade ingen inspiration till att skriva om någonting. Men nu, när februarisolen lyser in genom mitt fönster om morgnarna så känns allt möjligt igen, och hela jag bubblar av energi och vill inte vara still en sekund.
 
Hannas 033
För sisådär två veckor sedan så hade vår klass besök av isländska och finska utbytesstudenter i en vecka. Det var verkligen hur roligt som helst, och vi gjorde allt från att åka pulka i snöstormen till att sitta och prata om allt mellan himmel och jord i ett badkar mitt i natten. Den sjuttonde april åker vi till Island, och jag är så pepp så jag kan dö.
 
Hannas 051
En dag när vi visade staden för utbytesstudenterna så  upptäckte jag ett fint hus, som jag har gått förbi miljontals gånger tidigare, men aldrig lagt märke till.
 
Hannas 139
Och sista kvällen med utbytesstudenterna så såg jag ut lite såhär, i omsydd sammetsmagtröja och min favoritkjol.
 
 

The perks of being a wallflower.

Jag såg den här filmen för ett tag sedan och drabbades av totalt hjärtsnörp. Det kan vara en av de finaste filmerna någonsin. Frön början verkade den som vilken amerikansk high school film som helst, men den är så mycket mer, och så mycket djupare. Och skådespelarna är alldeles fantastiska. Nu vill jag bara läsa boken så snabbt som möjligt också.
 
- Why do I and everyone I love pick people who treat us like we're nothing? 
- We accept the love we think we deserve.

Tre bloggar som inspirerar mig.

Emmylinneas.
 
Floras.
 
 
Så fort jag läser dessa bloggar så blir jag alldeles bubblig av inspiration och tycker att de är cirka finast i världen,

RSS 2.0