6.

Skriver tenta nu igen. Faktiskt skriver den för en gångs skull. Knattrar ner hundratals ord om cyborgs och operativsystem och heteronormativitet och sexualiteter och använder mig av frågor såsom "var börjar och slutar sex? Vad är sex? Vad är en kropp? Kan en ha sex utan att ha en kropp? Är vi alla cyborgs på ett eller annat vis? Finns det potential till subversitet inom heterosexualiteten?" Ibland hittar jag rätt tanke direkt, oftast inte. Älskar och hatar detta så mycket, det finns liksom ingen början och inget slut vilket gör mig så himla vilsen ibland, samtidigt som jag fascineras.
 
Och imorgon fyller jag tjugo. Tänker fira med nationsfrukost, ännu mer tentaskrivande, pajätande, bubbeldrickande och hångel, såklart. 

5.

Just nu: Är superirriterad på de flesta, framförallt min ena roomie ( som jag älskar egentligen) för att hon storstädat lägenheten utan oss två andra och därför städat bort massor av våra saker som jag ej kan hitta längre, typ en ring jag fick av mormor, en massa saker i köket och dessutom tar hon aktivt livet av våra krukväxter genom att sätta ut dem i minusgraderna på balkongen. Så jag gömmer mig i mitt rum och vill mest bara skeda med Simon, men han är superstressad över plugg så jag skedar min dator istället.

4.

Den här mustaschprydda landskapsarkitektstudenten jag träffat flera dagar i veckan de senaste sex kanske sju veckorna och haft så himla roligt med, och råkat bli aningen förälskad i dessutom, frågade inatt "när vill du bli min flickvän då?" och jag svarade "närsomhelst" varpå han sa " typ nu?" och jag svarade med att hångla upp honom lite till och gråta en tår eller två pga tycker om honom så himla mycket och är så förvånad över att han tycker om mig lika mycket. 

RSS 2.0