De senaste dagarna

 
De senaste tre dagarna har för mig till stor del handlat om det feministiska nätverket Genusmaffian som jag är med i. ( Läs mer om oss här). I måndags tog vi emot RFSUs sexualpolitiska pris på deras årsmöte, och igår var jag och Elin med i en intervju i NSD och berättade mer om Genusmaffian och feminsim.
Tyvärr kan jag inte länka till artikeln eftersom att tidningarna här i norrbotten har bestämt sig för att ta betalt för nyheter online.( Vilket jag personligen inte alls gillar då tillgången till nyheter plötsligt blir lite av en klassfråga, att endast de som har råd har möjlighet att få vetskap om vad som händer i deras omgivning. Dessutom hämmar det till exempel syftet med debattartiklar då artiklarna inte går att sprida till en lika stor grupp människor, och då blir inte heller debatten lika stor eller nyanserad.)
 
I eftermiddag var det dessutom studiecirkel ( om ni bor i Luleå så kan ni anmäla er till den här), och även om min huvudvärk höll på att bulta sönder mitt huvud så ville jag absolut inte missa det pga det absolut bästa på hela veckan. Tycker om alla personer som är med där så mycket! <3 Just idag pratade vi om olika feministiska inriktningar, och lite om de olika feministiska vågerna, verkligen jätteintressant! Jag lär mig så himla mycket varje gång, vilket jag älskar. ♀♀

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Åh vad roligt!
Synd att man inte kan läsa artikeln om man inte betalar/bor i norrbotten och kan få tag på pappersversionen på bibblan men å andra sidan kan man ju förstå varför de tar betalt. De som jobbar på tidningen måste ju få sin inkomst någonstans ifrån och om antalet prenumeranter går ned på grund av en teknisk utveckling ter det sig ganska naturligt att de måste ta betalt. Och en prenumeration är väl inte alltför dyr?
Tack för en bra blogg och kram!

2014-02-13 @ 17:56:16
Postat av: Johannas Retro

Fin blogg du har!

Ha en fortsatt bra Alla Hjärtans Dag! :) Kram på dig!

2014-02-14 @ 16:09:43
URL: http://johannasretro.com

Kommentera inlägget hä:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din epost: (publiceras ej)

Ifall du har en blogg:

Plats för fina skriverier:

Trackback
RSS 2.0