Before Sunrise

 
 
 
 
För några veckor sedan såg jag filmen Before Sunrise, och den kan vara en av de vackraste filmerna jag sett på länge. Den handlar om två främlingar som möts på ett tåg. Hon är på väg hem till Paris och han ska flyga till USA från Wien. De börjar prata och bestämmer sig för att spendera en kväll och en natt i Wien tillsammans. De går omkring i staden, möter människor, upptäcker gömda platser och diskuterar allt mellan himmel och jord, och deras diskussioner är helt underbara. Filmen är sådär hjärtskärande fin, men utan att bli klyschig, så se den!
 
 
 
 

Levnadstecken

 
Hej! Jag vill bara visa att jag lever, för er fina som fortfarande tittar in här då och då. Egentligen är jag så otroligt pepp på att blogga, mest för att jag har insett hur mycket jag tycker om det, och hur mycket jag älskar att skriva. Men det finns ett litet problem, min kamera är fullständigt trasig, så när jag har köpt en ny kamera så lovar jag att börja skriva igen!
 
Sedan sist så har jag börjat sista året på gymnasiet, varit sjuk i en månad och legat på sjukhus en vecka pga en aggressiv körtelfeber som gjorde att jag inte kunde äta under två veckor. Men nu är jag nästan frisk igen. Dagarna fyller jag med skola, tédrickande, bokläsande, är med mina fina vänner och andra bra bekantskaper, fyller anteckningsboken med ord och drömmer om framtiden. Jag tittar på litteraturkurser och skrivkurser i fina städer, för har insett hur otroligt mycket böcker och skrivande betyder för mig.
 
Kram

RSS 2.0